Welkom bij Sailinox de Online roestvrijstaalspecialist en groothandel op gebied van de watersport, jachtbouw, industrie, bouw, huis en tuin.

Al veel jaren hebben we ervaring met de hoogglans gepolijst roestvrijstalen artikelen en bestaat Sailinox al 15 jaar! Onze RVS artikelen zijn een sieraad voor uw schip die lang mee gaan, want bij ons staat kwaliteit voorop! 

Onze hoogglans gepolijst roestvrijstaal assortiment is divers en bestaat o.a. uit ankers, bolders, kikkers, oogbouten en scharnieren. Onze producten worden bijna allemaal gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal AISI 316 A4, dit blijft in tegenstelling tot vuurverzinkt jaren goed en glanzend, ook op zoutwater!  Ook verkopen wij producten in AISI 304 A2, in tegenstelling tot AISI 316 zijn deze niet zoutwater bestendig, maar wel uitermate geschikt voor binnenwateren. 

Daarnaast kunnen wij ook producten op maat leveren. Mail of bel ons voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Sailinox levert als groothandel in RVS ook aan particulieren. 

Heeft u vragen? Komt u ergens niet uit of kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem dan contact op met een van onze medewerkers wij helpen u graag verder met uw vragen en/of opmerkingen.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur op: 06 - 577 154 26. Je kunt ons ook mailen op info@sailinox.nl. Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen je bericht te beantwoorden.

Wij wensen u een prettige online winkelervaring en alvast veel plezier met uw aankoop!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen