Compleet vernieuwde webshop met ruim aanbod!

Vanaf nu online onze geheel vernieuwde website met een nieuw verfrissend logo. Ook voor mobiel geschikt zo kunt u overzichtelijk gerangschikt, snel en makkelijker roestvrijstaal vinden. Wij als roestvrijstaalspecialist zijn blij met het resultaat en hopen dat u gaat ervaren hoe makkelijk het zoeken en bestellen in onze webshop is geworden. Hierdoor hopen we zo nog betere service te kunnen aanbieden.

Zijn er nog verbeterpunten? Deel het met ons dan gaan we daarmee aan de slag!

Al vele jaren hebben we ervaring met de hoogglans gepolijst roestvrijstalen artikelen en bestaat Sailinox 15 jaar! Om deze mijlpaal te vieren komen er binnenkort leuke aanbiedingen en winacties online. Op Facebook en Instagram houden wij u verder op de hoogte van het laatste Sailinox nieuws.  Onze RVS artikelen zijn een sieraad voor uw schip die lang mee gaan, want bij ons staat kwaliteit voorop! 

Onze hoogglans gepolijst roestvrijstaal assortiment is divers en bestaat o.a. uit ankers, bolders, kikkers, oogbouten en scharnieren. Onze producten worden bijna allemaal gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal AISI 316 A4, dit blijft in tegenstelling tot vuurverzinkt jaren goed en glanzend, ook op zoutwater!  Ook verkopen wij producten in AISI 304 A2, in tegenstelling tot AISI 316 zijn deze niet zoutwater bestendig, maar wel uitermate geschikt voor binnenwateren. 

Daarnaast kunnen wij ook producten op maat leveren. Mail of bel ons voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Sailinox levert als groothandel in RVS  ook aan particulieren. 

Heeft u vragen? Komt u ergens niet uit of kunt u niet vinden wat u zoekt?
Neem dan contact op met een van onze medewerkers wij helpen u graag verder met uw vragen en/of opmerkingen.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur op: 06 - 577 154 26. Je kunt ons ook mailen op info@sailinox.nl. Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen je bericht te beantwoorden.

Wij wensen u een prettige online winkelervaring en alvast veel plezier met uw aankoop!